Λίγα λόγια για μένα…

Home » Λίγα λόγια για μένα…

Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Σπάρτης και γραμματέας του δικηγορικού συλλόγου.
Τελείωσα το Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Εθνικού και  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικές γνώσεις στο Ναυτικό Δίκαιο, το Εκκλησιαστικό Δίκαιο, το Δίκαιο Ανηλίκων και την Δικαστική Ψυχολογία και Ψυχιατρική.

Η μάχιμη δικηγορία μου ξεκίνησε το 1992 στην Σπάρτη, ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης, όπου και εξακολουθεί για 21 χρόνια συνέχεια.

Έχω διατελέσει και διατελώ νομικός συμπαραστάτης και σύμβουλος εμπορικών τραπεζών, συλλόγων, ιδρυμάτων, αθλητικών σωματείων, Α.Ε., Ο.Ε., Ε.Ε., εταιριών παροχής νομικής προστασίας, εταιριών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, ενώ η πιστοποιημένη πολύ καλή γνώση μου, της Αγγλικής γλώσσας μου επιτρέπει να ασχολούμαι με θέματα που αφορούν τους ομογενείς μας.

Έχω πιστοποιημένες παρακολουθήσεις σεμιναρίων για Α.Ε. και ζητήματα γενικά Διαπραγματεύσεων ενώ έχω ασχοληθεί διαλεκτικά με την παράνομη διακίνηση ανθρώπων (Human Trafficking), την παιδική πορνεία και την μετανάστευση.

Η 20χρονη και πλέον καθημερινή εμπειρία μας στις αίθουσες των δικαστηρίων, η γνώση των θεμάτων ενασχόλησης του γραφείου μας, η συνεχής ενημέρωσή μας με τα νέα – κάθε φορά – δεδομένα, η απόλυτη εχεμύθεια και οι ανταγωνιστικότατες αμοιβές μας, σας εγγυώνται την απόλυτη επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεών σας, είτε δικαστικά, είτε εξώδικα, είτε απλά σε συμβουλευτικό επίπεδο.

Συνεργάζομαι με μεγάλα δικηγορικά γραφεία των Αθηνών και άλλων πόλεων για θέματα που αφορούν σχεδόν όλα τα νομικά ζητήματα, καθώς και η συνεργασία μας με γραφεία δικαστικών επιμελητών, λογιστών,  φοροτεχνικών συμβούλων, αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, γραφολόγων, ασφαλιστικών συμβούλων και άλλων επαγγελματιών, σε όλη την επικράτεια, μας δίνουν την δυνατότητα να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη νομική προστασία και βοήθεια.